Nit de sons i cançons de la Mediterrània és un espectacle que protagonitzen dos artistes valencians que marquen tendència: Joan Amèric i Ximo Tébar.

SAGUNT-A-ESCENA-2017-JOAN-AMERIC-XIMO-TEBAR-JAZZ-ESP

Teatre Romà de Sagunt. Sagunt a Escena 2017.
Dijous 24 d’August de 2017


COMPRAR ENTRADAS


Nit de sons i cançons de la Mediterrània és un espectacle que protagonitzen dos artistes valencians que marquen tendència als seus respectius estils: Joan Amèric i Ximo Tébar.

Joan Amèric, cantautor, Premi BarnaSants al millor concert. Bellesa i compromís s’abracen en la seua proposta artística. Reconegut per la premsa especialitzada i per artistes com Lluís Llach o Maria del Mar Bonet com un renovador del gènere en llengua catalana i com l’autor més destacat de la seua generació. Interpretarà, en format de grup, l’espectacle DirectaMENT, una proposta que exposa, des d’angles sonors actuals, cançons clàssiques del seu repertori que ja són patrimoni de la nostra cultura. El cantant introduirà detalls inèdits del pròxim disc que amplien el seu univers expressiu. Un univers particular habitat per sirenes, idees i somnis.

Ximo Tébar, músic de jazz, Premi al millor solista Jazz (Ministeri de Cultura), és guitarrista, professor, compositor i productor. El reconeixement de la premsa especialitzada internacional com a músic experimental, progressiu i innovador li ha permés ser distingit com el creador del son mediterráneo (fusió de jazz i flamenc amb aroma mediterrània). Presentarà el seu nou disc ‘Soleo’ The New Son Mediterráneo, que celebra vint-i-cinc anys de discografia, treball i investigació al voltant de la fusió i del mestissatge del jazz i les músiques mediterrànies.

Els dos artistes s’uniran al final per a arredonir una nit entranyable de cançó i jazz entre amics, on hi haurà sorpreses…


Fuentehttp://teatres.gva.es/dansa/fitxa-espectacle-dansa/espectacle_841/nit-de-sons-i-canons-de-la-mediterrnia
SAGUNT-A-ESCENA-2017-JOAN-AMERIC-XIMO-TEBAR-JAZZ-ESP