El guitarrista Ximo Tébar, posarà fi al XV Certamen Internacional de Guitarra Luys Milán d’Ontinyent

ximo-tebar-nov-2016-by-kike-taberner

Ontinyent.- Reconegut per la premsa especialitzada internacional com un músic experimental, progressiu i innovador, creador del Son Mediterráneo (fusió de jazz i flamenc amb aroma mediterrani).

El proper divendres 2 de desembre a les 20.00 h. tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent la tercera i última cita del XV Certamen Internacional de Guitarra Luys Milán. Un concert que estarà a càrrec del reconegut guitarrista, professor, compositor i productor valencià, Ximo Tébar.

Ximo Tébar està considerat un músic precoç i als disset anys ja s’havia professionalitzat i se li reconeixia com un dels guitarristes espanyols de jazz amb major projecció. Des de llavors fins ara, ha realitzat gires i gravacions per Espanya, Europa i Amèrica liderant els seu propi grup o junt a prestigiosos solistes com ara Lou Bennett, Joe Lovano, Tom Harrell, Tete Montoliu, Anthony Jackson o Jan Akkerman.

A més, és professor del Conservatori Superior de Música de Valencia “Joaquin Rodrigo” i membre del Consell Valencià de Cultura. Com a productor és director del segell discogràfic Omix Records Jazz and Crossover.

Entre altres premis nacionals i internacionals, ha estat guardonat quatre vegades consecutives pel Ministeri de Cultura com a millor solista i millor grup.

Taller de guitarra


Un any més, després de l’èxit de convocatòria de les edicions anteriors, en el marc del Certamen Internacional de Guitarra Luys Milán, tindrà lloc el taller “La guitarra com a recurs pedagògic a l’aula” en col·laboració amb la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent. Un curs intensiu impartit pels professors Juan Vallet, diplomat en Magisteri musical, i Alfonso del Corral, autor de diferents llibres de referència en docència guitarrista. Un taller dirigit especialment a mestres d’escola y estudiants de magisteri que tindrà lloc el 9 i 10 de desembre a un preu de 5€ per als alumnes del Campus Ontinyent i de 15€ per al públic general.

Fuente: http://tvdigitalontinyent.com/cultura/el-guitarrista-ximo-tebar-posara-fi-al-xv-certamen-internacional-luys-milan/

flyer-newsletter-ximo-tebar-soleo-libro

ximo-tebar-nov-2016-by-kike-taberner-guitar-festival-ontinyent